Gracies a la gran varietat de materials i colors a escollir, xarneres i guies blum, uns bons acabats, i amb mobles de gran capacitat a mida segons l’epai i el client desitgi, fem projectes amb la millor opció per a cada espai al millor preu. Garantim una cuina espectacular per a molts anys amb 5 anys de garantia.

 

Classic / ClassicART
Aquesta sèrie moderna i juvenil, ens ofereix cuines de diferents estils. Amb el nostre producte classic, disposem d’un immens ventall de fascinants possibilitats en quan a composició, equipament i accessoris per a la cuina. A més, la seva relació qualitat preu es converteix amb l’opció idònia per tot tipus de prestacions.
Sistemat / SistematART
El bon disseny es caracteritza per la síntesis de distribució creativa i sofisticada gracies a una innovadora modulació variable i ben estructurada, a més de diferents mides d’amplada, profunditat i altura, podràs disfrutar d’una llibertat de disseny òptima. Els còmodes calaixos d’extracció total de gran resistència, així com extraordinaris armaris i lleixes amb il•luminació integrada i l’excel•lent equipament interior, ofereix una capacitat extraordinària d’emmagatzematge.