DISSENYS DE CUINA ÚNICS I EXCLUSIUS

Centercuina és una empresa familiar en la qual ens dediquem a la fabricació i muntatge de mobiliari de cuina i bany, amb més de 18 anys d'experiència, intentem crear l'espai ideal per a cada client. A part de les nostres cuines també tenim la marca Hacker, una marca alemanya de prestigi amb molt bones prestacions. Disposem d'un equip jove i dinàmic amb moltes granes de treballar i fem pressupostos sense compromís, si vols venim a prendre mides!
Gràcies a la gran varietat de materials i colors a escollir, xarneres i guies Grass, uns bons acabats, i amb mobles de gran capacitat a mida segons l’espai i el client desitgi, fem projectes amb la millor opció per a cada espai al millor preu. Garantim una cuina espectacular per a molts anys amb 5 anys de garantia.

Cuina realitzada a Sant Privat d’en Bas, amb acabat lacat de poliester blanc briilant, Silestone blanc zeus de 2cm de gruix, i tiradors gola. Zona de columnes amb un persianer central de 90cm d’amplada, perfecte per tenir endollats petits electrodomèstics.

Cuina realitzada a Ceret (França), acabada amb lacat de poliester blanc brillant, encimeres de Neolith color Nero, de 1.2cm de gruix, i tiradors gola. Varem integrar una cuina convencional de caire més rustic, dins una cuina moderna, i el resultat, una cuina espectacular.

Cuina realitzada a Castelló d’Empuries, amb acabat lacat de poliester blanc briilant, un granit negre zimbawe de 2cm de gruix, i tiradors gola. La part posterior de la illa, es varen col·locar unes portes de vitrina amb marc d’alumini i vidre transllúcid, que fa donar un toc diferent a la cuina.

Cuina realitzada a Olot, amb acabat lacat de poliester blanc mate, un granit blanc aurora de 2cm de gruix, i tiradors Theo. Inclou tira de leds sota mòduls alts amb llum càlida (Color de la llum calida, neutre o freda, a escollir per el client)

Cuina realitzada a França a Montpelier, amb acabat lacat de poliester brillant color Berenjena,  granit negre angola, i  tirador Atlante efecte inox.