CUINES HÄCKER

Häcker, una marca de cuines fabricades a Alemanya, modulars modernes que compleixen les més altes prestacions en quant a qualitat, funcionalitat, durabilitat i disseny. Dintre les moltes possibilitats de Häcker trobem dues opcions:
Classic / ClassicART
Aquesta sèrie moderna i juvenil, ens ofereix cuines de diferents estils. Amb el nostre producte clàssic, disposem d’un immens ventall de fascinants possibilitats en quan a composició, equipament i accessoris per a la cuina. A més, la seva relació qualitat preu es converteix amb l’opció idònia per tot tipus de prestacions.

Häcker classic 1Häcker classic 12Häcker classic 7

 

Sistemat / SistematART
El bon disseny es caracteritza per la síntesis de distribució creativa i sofisticada gracies a una innovadora modulació variable i ben estructurada, a més de diferents mides d’amplada, profunditat i altura, podràs disfrutar d’una llibertat de disseny òptima. Els còmodes calaixos d’extracció total de gran resistència, així com extraordinaris armaris i lleixes amb il•luminació integrada i l’excel•lent equipament interior, ofereix una capacitat extraordinària d’emmagatzematge.

Häcker sistemat 1 Häcker sistemat 3Häcker sistemat 10